Experienta in acest domeniu, precum si profesionalismul personalului sunt avantaje care ne pot califica intr un partener de incredere. Profesionalismul echipei noastre, de la soferi, dispeceri de transport si personalul de coordonare a condus la dezvoltarea unui portofoliu de clienti in diferite domenii.


Solutii logistice

SC Autologistic SRL este un partener de incredere, care furnizeaza solutii logistice in domeniul transporturilor, pentru orice tip de marfa, volum sau greutate, prin servicii care sa corespunda nevoilor clientilor nostri, urmarirea in timp real a expedierii, din momentul incarcarii si pana in momentul livrarii, optimizarea rutelor pentru livari promte si eficiente.


Transport intern si international

SC Autologistic SRL ofera servicii de transport in regim intern si international pentru marfuri generale, solutii si tarife avantajoase catre orice destinatie, servicii de transport ADR in regim complet si grupaj, in conditii de maxima siguranta.


Servicii complete de transport

Punem la dispozitia colaboratorilor nostri urmatoarele tipuri de camioane: camioane cu prelata, duba, jumbo, megatrailer, frigorifice, cu sarcina utila 20-24 tone si inaltime de pana la 3 metri, sau cu sarcina utila de 3,5 tone si 7,20 metri.


Servicii dedicate

Oferim solutii de transbordare, vamuire sau depozitare a marfurilor Dvs. pentru spatiul CSI, indiferent de natura marfurilor Dvs, ADR sau cu temperatura controlata. Consultanta vamala si de specialitate este oferita de persoane cu experienta verificata in domeniu. Nu in ultimul rand, colectam si distribuim marfurile Dvs. in regim normal sau de urgenta.


Vrei sa transpoti ceva
si nu ai cu ce?


Contacteaza-ne